Harga baru minyak diputuskan dalam beberapa hari

22 09 2008

mSTAR

Isnin September 22, 2008
PUTRAJAYA: Kerajaan akan memutuskan kadar baru harga minyak dalam beberapa hari, kata Menteri Kewangan Datuk Seri Mohd. Najib Tun Razak.

Najib, yang juga Timbalan Perdana Menteri berkata demikian selepas taklimat khas kepada beliau selepas dilantik sebagai Menteri Kewangan Rabu lalu.

Kelmarin, Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Shahrir Abdul Samad berkata, kerajaan dijangka akan membincangkan rancangan untuk menurunkan harga runcit minyak sebelum perayaan Aidilfitri pada mesyuarat Kabinet Rabu ini.

Menurut Shahrir, beliau akan membawa rancangan penurunan harga itu pada mesyuarat kabinet berkenaan untuk diputuskan jemaah menteri.

Beliau berkata kerajaan perlu meneliti tarikh penurunan harga minyak kerana penurunan harga dikhuatiri menyebabkan kekurangan bekalan pada musim perayaan ini.

Pada 23 Ogos lepas harga petrol dikurangkan sebanyak 15 sen kepada RM2.55 seliter daripada RM2.70.

Advertisements

Tindakan

Informasi

One response

26 09 2008
zamani

Sertai dengan Modal RM290 (Plantinun Pakej) dan anda dapat menaja 2 orang (RM200 setiap satu penajaan) bonus minggu depan anda akan dapat RM400.00 dan jika orang tajaan anda akan menaja dan terus menaja dan sekiranya di bawah anda terdapat 6 lot (akaun) anda akan dapat RMX,XXX.XX. Perkiraan dibuat setiap hari dan bayaran pada setiap minggu. Infiniti pendapatan. Boking sekarang dan pelancaran syarikat pada OKTOBER 2008. klik segera promo web site.www.eces9.wordpress.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: